A Thousand Years
Annoying doe kau -.-
Saturday, 14 January 2012 | 05:19 | 0 comments
Color Splash



heyyy assalamualaikum. ugh hari nii sumpah aku tensyen dengan someone. okayh aku memang weekend lepak ngan jiran aku yg lelaki tuu. then ada someone nii nak kutukkutuk aku. nak cakap aku dating ngan dia laa.bablabla... -.-. siot gilaaa kau. eh weh, dah tentu aku jiran ngan dia. nak cakap kitaorg dating berdua duaan laa. mende doe kau. kitaorg just main badminton je doe. then kau nak cakap "kalau kau berdua dengan dia setan orang ketiga". whattta ? kau gilaaa doe. aku dah anggap dia mcm abang aku . Damn -,-. then kau ckp ajak org. aku dah ajak laaa weh. aku ajak kakak aku , dia tak nak. then jap aku copy status kau buat ."please lahh weyh ! baru cakap skit nak marah . itu je kerja kau kan ? aku pulak yang ke hormat kau , asalkan aku lagi tua dari kau ==' kau cuba lahh fikir skit . orang bagi nasihat untuk kebaikan , lagipun buat apa nak bagi nasihat untuk kejahatan , lagii nambah dosa ada lahh , tolong lahh weyh !" okayh see. kau nak marah aku. lantak la ni blog aku. and for your information wehhhh aku tak merajuk pon.kau yg nak menuduh nak membabi buta aku. okayh weh aku respect kau sbb kau lebih tua and senior aku. kau kutuk aku, kau fitnah aku. aku diam jelaaa. then kau cakap aku diam aku merajuk. shit ah kau. lagipun if aku lawan kau balik aku dapat dosa wehh. nak je aku sound kau. tapi hati nii sabar jeee.yaaa, if kau bace post nii, kau marah. sorry sangat weh. kalau kau terasa sorry gilaaaa. tapi kau kena faham aku. aku tak de sapasapa nak cerita masalah aku. jiran aku yg selalu lepak ngan aku kt taman tuu je dengar luahan perasaan aku. aku dah takde sapa lagi wehh. biarla orang nak ckp aku couple ngan jiran aku budak form 2. gilaa -.-. aku sayang dia mcm abang aku weh. taula kau pernah satu bas ngan dia. tapi respect la aku kalau bukan sebagai jiran kau pun sebagai kawan kau. sorry sesangat. k bye . assalamualaikum (:

Older Post | Newer Post
Disclaimer


Hello ! You have stopped onto my blog , so please behave yourself . Don't take anything from my blog because I know which is MINE.

Facebook | Twitter

Enjoy Here Peeps!


Navigations

About Stuff Links Entries

Tagboard



Credits


Skin by : Teha Halim
Background by : Kemetot Chomel
Blog editor : Zakirah Zainal
Header : Zakirah Zainal
Best View by : GOOGLE CHROME