A Thousand Years
Sakaiiiiiiiiiiiii girl (:
Sunday, 15 January 2012 | 05:41 | 0 comments



assalamualaikum. heyyy harini again. tenyen giloooo ngan budak tuu. kau kutukkutuk aku gila babun then cakap aku kene berubah. sakai right? nak ckp aku perlu berubah. aku still macam nii tak pernah berubah wehh. aku rasa nak nagis kotttt. selama nii aku sabar je. ignore apa kau kutuk. but kau dah melebihi batas wehh. ya allah, kau faham la aku doe. semua hal aku kau nk tahu. Helllo ! I have own privacy. please respect ! then kau on facebook aku, kau bukak noti aku. ishhh so annoying shitt. and fyi, kalau nak gaduh punn tak yah nak story kat org lain suruh backup kau. wehh sumpah aku cakap kau nii capub, publicity murahan. -.-. enough wehhh. semua aku kene mengalah . before nii kau cari masalah ngan aku. then kita gaduh, aku jugak kena mintk maaf.memang laaa mengalah tu satu kebaikan. ni dah semua aku mengalah. kejadah doeee. and aku tahu kau baca blog nii. so what? got the problem widdat? next time kalau nak kutuk aku. tag nama sekalii tau. baru gentle wehhh ! okayhhh malas nak story pasl minah mcm kau. aku dah say soryyy laa dah mengalah laaa. kau kutuk and maki maki aku lagii. so tak salah right aku balas. okayh weh. have a nice day -.-. ohh thanks so much cause gice me free pahala. tak nak say thankyou ke kat aku sbb dapatkan kau dosa.okayh laa bubyweee assalamualaikum. sayang akak senior yg suka makimaki nii. muahhh :*

Labels:


Older Post | Newer Post
Disclaimer


Hello ! You have stopped onto my blog , so please behave yourself . Don't take anything from my blog because I know which is MINE.

Facebook | Twitter

Enjoy Here Peeps!


Navigations

About Stuff Links Entries

Tagboard



Credits


Skin by : Teha Halim
Background by : Kemetot Chomel
Blog editor : Zakirah Zainal
Header : Zakirah Zainal
Best View by : GOOGLE CHROME