A Thousand Years
haha. celebrate my birthday with gedik gedik gils . lol :D
Thursday, 2 February 2012 | 07:32 | 0 comments
okayh yesterday birthday aku. ohmygodddd thanks for all wishing lagilagi my gedikk siso. I LOVE YOU SO MUCH SIS! haha. okayh i love you present. thank you.<3 . and playing tepung with sis and geng. best gilaaaa. gossip, makan and banyak lagi laaa. hihi. i love you tha gedik sis. :D





okayh ignorekan muka aku tuu ._. time tu tengh sedap mkn. tak ready pape. dorang dah snap pic. hihi yg comel depan pkai baju tkrs nii aisyah aqilah. aku suka gilaa bulu mata dia. awww, aww bak kata sis "aisyah pinjam bulu mata dia" haha. lol. then yg pkai baju biru nii maryam and and nama bapak dia sama ngan aku. 'azli' haha. and pkai tudung putih tu nama dia anis. hhaa then of course la yg pkai baju puteri islam yg comelcomel tu siso kitew. haha. and tu aku. okayh kayh. best gilaa lah. ._.



okayh ni after main tepung tukar baju. cuma yg pkai baju puteri islam tu je mashemm tak tukar baju. lol.haha. i love her. eventough dia gedikk . haha tapi baik. okayh okayh dalam bilik persalinan so happy. sisoo ni dia waras sikit oh. haha. okayh donno what to say. yg p-enting I LOVE HER SO MUCH. thank you for being my sistaa . hermm next year dia tak ada maa~ :/ okayh tak boleh nk celebrate dengan dia. then sabtu nii dai tak ada. hermmmm :/. *lap air mata* :(. i will miss you sisoo.



then apa lagi nak cerita ekkk. lol. tu jee and and thanks sbb jadi kan saya udang masak tepung ya semalam anis, aisyah, farah, and my beloved siso zakirah. i love you so much sayanggggggg. i never will forget the sweetest moment with seniorsenior jeps. hope UPSR korang okayh kayh ._. and and again thank you.

p/s: sis zakirah: thanks wallet tu comel la sayangss . I like it. alin: rantai tu nice :D thank you and teddy bear tu comey~. nurina: cincin tu sweet :D thank you.

kayh kayh excited tunggu birthday siso nii. okayh dah tahu nak beli apa. hihihi :D kayh bye. assalamualaikum :D

Labels:


Older Post | Newer Post
Disclaimer


Hello ! You have stopped onto my blog , so please behave yourself . Don't take anything from my blog because I know which is MINE.

Facebook | Twitter

Enjoy Here Peeps!


Navigations

About Stuff Links Entries

Tagboard



Credits


Skin by : Teha Halim
Background by : Kemetot Chomel
Blog editor : Zakirah Zainal
Header : Zakirah Zainal
Best View by : GOOGLE CHROME