A Thousand Years
heyyyyyy. idk what should put ze title :-D. lol
Friday, 10 February 2012 | 07:37 | 0 comments


heyyyy, assalamualaikum. hihi. aagak lama kott tak edit blog. bukan apa, sebab malas nak type panjang panjang nii. and if ada perkataan yg agak pelikk tu meaning dia typo lah tuu. lol . okayh nvm, bila eh? okayh haritu, tak silap minggu lepas. pergi rumah kak alyy, cuz asim's birthdayy. and meet my annoying sisoo. hihi. okayh best gilaaaaaaaaaa. snapping pic, makan, and and the best best is playing bola dgn sis. lawak kottt. haha. smpi kuku aku terpatah and then main sekejap kt playground. okayh sis gelak kan aku sbb kan playground basah sbb hujan then aku nak main gelongsor then nak lap laaa. nampak la something mcm scarf, lepastuu aku pergi la nak amik. then aku ketawa laaa ckp kt sis yg tu PAMPERS then dia lagi gelakkkk gila gilaaa. last sekali ada nmk something tuu. amik jelah. rupanya kopiah.haha.then sis balik awal. hihi. okayh done.haha. THE SWEETIEST MOMENT WITH SISO. p/s: maaf baru edit.haha. sbb busy kott. lol :D

Labels:


Older Post | Newer Post
Disclaimer


Hello ! You have stopped onto my blog , so please behave yourself . Don't take anything from my blog because I know which is MINE.

Facebook | Twitter

Enjoy Here Peeps!


Navigations

About Stuff Links Entries

Tagboard



Credits


Skin by : Teha Halim
Background by : Kemetot Chomel
Blog editor : Zakirah Zainal
Header : Zakirah Zainal
Best View by : GOOGLE CHROME