A Thousand Years
shattap ;p
Friday, 2 March 2012 | 20:29 | 0 comments
Heyyyy . Assalamualaikum eliwan. Ermm, today is saturday.seriously dah berabad tak edit blog. Sumpah takde masa. (: sorry lah takde pic nak post cause now tengah post guna tab nii. So, payah nak post pic nii. And guess what? Next week exam! Ohhmygodd, nervous tak? Tak kan.memanglah. aku yang exam. Haha. Lol. Aku tak tahu kenapa doh. Masuk tahun nii aku tak fokus langsung. Aku dah try nak focus time cikgu ajar. Tapii ada je otak aku melayang ntah mana. Haishhh, cane nak dapat straight ni enn. Dah lah class aku ramai bdak pandai. Memang tak susah lakann. And banyak nak story nii. Kang kalau story samapai tahun depan tak habis kang.



1. sorry sis. HAPPY BIRTHDAY TO YOU. Sorry lambat post benda alah nii. Im sorry! Err, and present yg sha bagi tuu. I know that not a cool present. Jus sempat bagi shawl je. and i wanna say thank you cause banyak la sis buat untuk sha. And bila tengok sis buat tutorial unttuuuk sha tu. Terharu giloss la. And thanks time birthday sha sis post kt blog sis and playing tepung with me. Hihi. And thank you babe (:


And thats all. Kbaiii. Assalamualaikum (:

Labels:


Older Post
Disclaimer


Hello ! You have stopped onto my blog , so please behave yourself . Don't take anything from my blog because I know which is MINE.

Facebook | Twitter

Enjoy Here Peeps!


Navigations

About Stuff Links Entries

Tagboard



Credits


Skin by : Teha Halim
Background by : Kemetot Chomel
Blog editor : Zakirah Zainal
Header : Zakirah Zainal
Best View by : GOOGLE CHROME