A Thousand Years
shattap ;p
Friday, 2 March 2012 | 20:29 | 0 comments
Heyyyy . Assalamualaikum eliwan. Ermm, today is saturday.seriously dah berabad tak edit blog. Sumpah takde masa. (: sorry lah takde pic nak post cause now tengah post guna tab nii. So, payah nak post pic nii. And guess what? Next week exam! Ohhmygodd, nervous tak? Tak kan.memanglah. aku yang exam. Haha. Lol. Aku tak tahu kenapa doh. Masuk tahun nii aku tak fokus langsung. Aku dah try nak focus time cikgu ajar. Tapii ada je otak aku melayang ntah mana. Haishhh, cane nak dapat straight ni enn. Dah lah class aku ramai bdak pandai. Memang tak susah lakann. And banyak nak story nii. Kang kalau story samapai tahun depan tak habis kang.



1. sorry sis. HAPPY BIRTHDAY TO YOU. Sorry lambat post benda alah nii. Im sorry! Err, and present yg sha bagi tuu. I know that not a cool present. Jus sempat bagi shawl je. and i wanna say thank you cause banyak la sis buat untuk sha. And bila tengok sis buat tutorial unttuuuk sha tu. Terharu giloss la. And thanks time birthday sha sis post kt blog sis and playing tepung with me. Hihi. And thank you babe (:


And thats all. Kbaiii. Assalamualaikum (:

Labels:

Kak Ewanis Erisya ♥
Friday, 10 February 2012 | 08:01 | 0 comments


heyyy assalamualaikum :-D. im so happy. hihi. you know what, haha. kak ewanis dia bagi hadiah birthday aku and and aku sungguh terharu. fyi, aku sumpah tergelk time abang aku yg haziq tu dia nk bagi hadiah tuu. thanks kak for the rantai tuu. i really love it.tau takk. abang aku ttuu jenis yg psycho sikit -.- butt dengan kawan2 dia okayh kott.kan kak ewanis suruh kasi present tu kt aku. then semalam abang aku ketuk bilik aku, then dia ckp "nah, *while pegang kotak yg comel* then dia ckp "suka la tu, kak ewanis bagi." pastu dia tersengih sengih. actually banjik baik buttt dia tu sometimes waras sikit -.- and he is so STUPID. why dia dah dpt kak ewanis then dorang clash. ya allah, kadang adang rasa nak hentak kepala banjik nii. -.- so damn stupis guy. sorry banjik but why you tak nmpk girl depan mata banjik yg baik, penyanyang and so COMEL :-D. you are so blind , man!



im sorry kak ewanis. curik fhoto akak. hihi :). ni dia kak ewanis. she so damn comel. i really love her like kakak kandung aku. eventough sbb kebodohan abang aku tuu. dorang pernh couple sekejap then masa dorang couple tuuu aku dengan sengaja nyaaa saja sebok busy body and aku ingt kak ewanis nii mcm sombong lew. FIRST FIRST! then after tuu aku rasa sayang sangat kt dia and aku dpt tahu abang aku clash ngan dia. i feel like wanna kill banjik. and aku pon perlik doe hensem sgt ke abang aku tuu ._.n lololo. cinta itu dtg dari hati, bukan raut wajah.haha ingat tuuu,. waras doe aku -.-
and thanks sesangat. and aku sumpah teringin nak hug kak ewanis but tidak kesampaian ohh . hermmmm :/. *lap airmata* lol.


okayh gtg. nak tido. dah nak pukul 12 nii. donno why. selalu tidur lagi lambat kot smpai pukul 2 or 3 pagi camtu maybe demam and tonser aku bengkak. haha okayh night. byeeeeee :D.
assalamualaikum. love ya, kak ewanis <3

Labels:

heyyyyyy. idk what should put ze title :-D. lol
| 07:37 | 0 comments


heyyyy, assalamualaikum. hihi. aagak lama kott tak edit blog. bukan apa, sebab malas nak type panjang panjang nii. and if ada perkataan yg agak pelikk tu meaning dia typo lah tuu. lol . okayh nvm, bila eh? okayh haritu, tak silap minggu lepas. pergi rumah kak alyy, cuz asim's birthdayy. and meet my annoying sisoo. hihi. okayh best gilaaaaaaaaaa. snapping pic, makan, and and the best best is playing bola dgn sis. lawak kottt. haha. smpi kuku aku terpatah and then main sekejap kt playground. okayh sis gelak kan aku sbb kan playground basah sbb hujan then aku nak main gelongsor then nak lap laaa. nampak la something mcm scarf, lepastuu aku pergi la nak amik. then aku ketawa laaa ckp kt sis yg tu PAMPERS then dia lagi gelakkkk gila gilaaa. last sekali ada nmk something tuu. amik jelah. rupanya kopiah.haha.then sis balik awal. hihi. okayh done.haha. THE SWEETIEST MOMENT WITH SISO. p/s: maaf baru edit.haha. sbb busy kott. lol :D

Labels:

haha. celebrate my birthday with gedik gedik gils . lol :D
Thursday, 2 February 2012 | 07:32 | 0 comments
okayh yesterday birthday aku. ohmygodddd thanks for all wishing lagilagi my gedikk siso. I LOVE YOU SO MUCH SIS! haha. okayh i love you present. thank you.<3 . and playing tepung with sis and geng. best gilaaaa. gossip, makan and banyak lagi laaa. hihi. i love you tha gedik sis. :D





okayh ignorekan muka aku tuu ._. time tu tengh sedap mkn. tak ready pape. dorang dah snap pic. hihi yg comel depan pkai baju tkrs nii aisyah aqilah. aku suka gilaa bulu mata dia. awww, aww bak kata sis "aisyah pinjam bulu mata dia" haha. lol. then yg pkai baju biru nii maryam and and nama bapak dia sama ngan aku. 'azli' haha. and pkai tudung putih tu nama dia anis. hhaa then of course la yg pkai baju puteri islam yg comelcomel tu siso kitew. haha. and tu aku. okayh kayh. best gilaa lah. ._.



okayh ni after main tepung tukar baju. cuma yg pkai baju puteri islam tu je mashemm tak tukar baju. lol.haha. i love her. eventough dia gedikk . haha tapi baik. okayh okayh dalam bilik persalinan so happy. sisoo ni dia waras sikit oh. haha. okayh donno what to say. yg p-enting I LOVE HER SO MUCH. thank you for being my sistaa . hermm next year dia tak ada maa~ :/ okayh tak boleh nk celebrate dengan dia. then sabtu nii dai tak ada. hermmmm :/. *lap air mata* :(. i will miss you sisoo.



then apa lagi nak cerita ekkk. lol. tu jee and and thanks sbb jadi kan saya udang masak tepung ya semalam anis, aisyah, farah, and my beloved siso zakirah. i love you so much sayanggggggg. i never will forget the sweetest moment with seniorsenior jeps. hope UPSR korang okayh kayh ._. and and again thank you.

p/s: sis zakirah: thanks wallet tu comel la sayangss . I like it. alin: rantai tu nice :D thank you and teddy bear tu comey~. nurina: cincin tu sweet :D thank you.

kayh kayh excited tunggu birthday siso nii. okayh dah tahu nak beli apa. hihihi :D kayh bye. assalamualaikum :D

Labels:

Happy Birthdayyyyyyyyyyy shaheera (:
Wednesday, 25 January 2012 | 06:59 | 0 comments
photo


Heyyyyyy :D. minggu depan birthday itewww. awak jgn lupa kayh. okayh annoying aku -.- LOL. 1 February tauuuu. okayh birthday aku, ingat nj celebrate kt McD. yaaaa, kalau jadi. if tak jadi pon. maybe ibu tersayang kita hntr cake kt sekolah. okayhhhhhhh time birthday aku. perlulah HAPPY right? okayh maybe tak sehappy time itew celebrate masa 3 tahun. ye laaa, tiga tahun. ayah aku suapkan cake laaa. awwww, awwwww. sweet kann? jelous lettuww.  okayh okayh youuuu, bagi hadiah tauuu. LOL. okayh saya tidak memaksa. merepek kemendonya aku nii. saya sayangg orang yg dah siap wish aku awalawal lagi nii. thanks sayang. okayh maybe saya harus melupakan lelaki itu. LOL *buatmasasekarangbolehlaakuckpmcmtu.tengoklahnnti.*okayh sayangsayang sekalian esok aku sekolah. so kena tidur awal. actually dah pukul 11 dah. awal sebernanyaaaa -.-. too my beloved sister NAFISHAH AZLI. akak, orang first iya mintak ! takk ada, berlebam matamuuu, okayh syg.  gtg byeeee. Assalamualaikum (:. good night

Labels:

Happy Chinese New Year ♥
Friday, 20 January 2012 | 22:20 | 0 comments
Pink Eiffel Tower

heyyy. okayh long time I did not update this blog.hikhik. okayh Happy Chinese New Year you all. wuuuu, yang bestnyaa holiday laa. okayh weh. first2 time cikgu bagi surat cuti chinese new year niii mula2 kata seminggu. aku dah excited dah doe xD. tetiba ada cikgu datang mntk surat tu balik. then cikgu bagi surat lain. aku ingat nak tambah 2 minggu lagi.haha. rupanya holiday 3 hari je. omyyygggodddddddd terbatas nawaituuuu aku nak enjoyy. :/. okayh merentas desa? DONE. sukan tahunan? belum lagi . ehmmmm :/. okayh u all birthday bapiss esok. happy birthday bapis. love you bapis eventough you are so annoying and suka sakitkan hati but seriously i love you more than bangjikkk. banjik tu la gedik, kejam. ugh selfish. nama je haziq. adik sendiri tak sayang. then my birthday lagi 11 harii. 1 februaryyyy. omygoddd hope all my wish come true. okayh if aku dengan dia lagi, confirm dia org first wish kan. :( okayhokayh. sokayh wehh. I really want see your smile when my birthday. thats most meningful gift sayanggg (:. okayhhhh yg segannyaaa semalam aku terpeluk budak laki darjah 6. wuuuu segan gila doe. >.<. mcm nii aku ngan ketua kelas (ammar) memang suka gaduh2. then time tu lepas rehat. dia kat belakang aku then aku lalu tandas lelaki while pandang belakang ejek "Ammar Gedik !" tetibe dushhhhhhhh. :O terlanggar and terpeluk budak standard 6 baru keluar dari toilet. wuuuiiiiii segan gilaaa la doe -_-. then budak laki tu ckp" wuiiiiii, ada awek langgar aku baiiii" dia ckp kat kawan dia. aku dengan muka yg blusher lebihh tuuu. terus lari masuk kelas dengan tutup mukanyaaa.ya allah. hahaha. okayh lawak budak tu. okayh thats all . okayh baiiii . assalamualaikum (:

Labels:

Sakaiiiiiiiiiiiii girl (:
Sunday, 15 January 2012 | 05:41 | 0 comments



assalamualaikum. heyyy harini again. tenyen giloooo ngan budak tuu. kau kutukkutuk aku gila babun then cakap aku kene berubah. sakai right? nak ckp aku perlu berubah. aku still macam nii tak pernah berubah wehh. aku rasa nak nagis kotttt. selama nii aku sabar je. ignore apa kau kutuk. but kau dah melebihi batas wehh. ya allah, kau faham la aku doe. semua hal aku kau nk tahu. Helllo ! I have own privacy. please respect ! then kau on facebook aku, kau bukak noti aku. ishhh so annoying shitt. and fyi, kalau nak gaduh punn tak yah nak story kat org lain suruh backup kau. wehh sumpah aku cakap kau nii capub, publicity murahan. -.-. enough wehhh. semua aku kene mengalah . before nii kau cari masalah ngan aku. then kita gaduh, aku jugak kena mintk maaf.memang laaa mengalah tu satu kebaikan. ni dah semua aku mengalah. kejadah doeee. and aku tahu kau baca blog nii. so what? got the problem widdat? next time kalau nak kutuk aku. tag nama sekalii tau. baru gentle wehhh ! okayhhh malas nak story pasl minah mcm kau. aku dah say soryyy laa dah mengalah laaa. kau kutuk and maki maki aku lagii. so tak salah right aku balas. okayh weh. have a nice day -.-. ohh thanks so much cause gice me free pahala. tak nak say thankyou ke kat aku sbb dapatkan kau dosa.okayh laa bubyweee assalamualaikum. sayang akak senior yg suka makimaki nii. muahhh :*

Labels:


Older Post
Disclaimer


Hello ! You have stopped onto my blog , so please behave yourself . Don't take anything from my blog because I know which is MINE.

Facebook | Twitter

Enjoy Here Peeps!


Navigations

About Stuff Links Entries

Tagboard



Credits


Skin by : Teha Halim
Background by : Kemetot Chomel
Blog editor : Zakirah Zainal
Header : Zakirah Zainal
Best View by : GOOGLE CHROME